top of page

Een gekke periode 3

voor periode 3 is het veel anders gegaan dan andere periode's. Om te beginnen zaten allemaal thuis voor ons computer door Corona. We hebben verschillende opdrachten gedaan die je straks over gaat horen.


bètawerelden O&O

Onze eerste project was over de bètawerelden. We moesten eerst onderzoek over elke bètawereld doen en daarna ons informatie opschrijven. Ik heb in totaal daar 1000 worden geschreven. Daarna moesten we een bètawereld kiezen die we de meest intressant vonden en daarmee een poster maken. Daarna moest je iemand kiezen om te interviewen uit die bètawereld en een interview voorbereiden. Waneer je de interview hebt gedaan moet je dat in een document verwerken.Toen moest je zelf een opdracht verzinnen die kinderen konden maken die ook te maken had met de bètawereld. Als je alles wat je hebt gedaan een PowerPoint maken en presenteren.




O&O Betawereld presentatie 2
.pdf
Download PDF • 70.19MB

Hier is de PowerPoint als je nog meer informatie erover wil lezen.



Ik vond dit zelf een heel intressant opdracht. Ik heb veel geleerd. Het was wel een grotte opdracht en uiteindelijk hebben we er niks mee gedaan bijvoorbeeld aan elkaar gepresenteerd dat was wel een beetje jammer.

tinkercad


we hebben ook nog een klein opdracht gedaan met Tinkercad een website waar je dingen op kan bouwen. Je moest de instructies volgen en uiteindelijk heb ik dit gemaakt.


Ontwerpen vanuit material

Dit was de laaste opdracht voor periode 3 en ook de leukst. het begon dat je Theoretisch vooronderzoek moest doen over een kunstenaar die van materiaal ontwerpt. Daarna moest je 15 proefjes doen met verschillende materialen. Ik was begonnen met 15 proefjes opschrijven en toen alle materiaal samen gehaald en mijn proefjes uitgevoerd. Er waren sommige verbaasend uitslagen. In totaal heb ik 39 verschillende materialen gebruikt.


Daarna moest je een material kiezen die je hebt gebruikt en die gebruiken om iets na te maken. ik heb gekozen om een kleine stoel van duck tape te maken. En dan all de informatie in een PowerPoint stoppen. en proefjes in een PowerPoint te stoppen (link einde pagina)



Als je de resultaten van de proefjes wil zien kijk dan in de PowerPoint.

O&O opdracht 2 periode 2 presentatie [Au
Download • 194.00MB

bottom of page